Sunt un om extrem de norocos. Nu stiu cum se intampla, insa viata ma duce pe cele mai frumoase cai si asta ma face tare fericita.
In fiecare an, inainte de sarbatori, imi fac planul de vacanta. Pentru ca programul de filmare in ianuarie este ceva mai relaxat, imi permit sa imi iau o vacanta  mai lunga si astfel pot alege meleaguri cat mai indepartate. Dupa lungi cautari am ales o destinatie inedita: Seychelles.

Arhipelagul impresionant m-a cucerit din poze, insa odata ajunsa acolo, imaginatia mi-a fost cu mult depasita.
Dupa o calatorie de cateva ore, am ajuns pe coasta Africii. Am vizitat Mahe, insula principala, apoi Praslin, pentru ca in final sa ajung si in insula La Digue.
Arhipelagul Seychelles este inclus de UNESCO sub Protectia Patrimoniului Mondial Cultural si Natural, gasind astfel in aceste locuri, specii unice de plante, pasari si pesti. Cu toate ca au fost colonizati de francezi si britanici, identitatea africanilor a ramas aproape neschimbata. Contopirea culturii europeane cu cea creola da un farmec special atat oamenilor cat si locului.

Insulele m-au cucerit in primul rand prin salbaticia peisajelor, imaginea rapitoare a Oceanului Indian, nisipul fainos, plajele exotice, mirosul florilor, soiurile fructelor, vegetatia luxurianta multicolora, dar si cu bucataria creola.

Am sarbatorit revelionul alaturi de Cosmin, pe marginea piscinei, cu un platou de fructe de mare in fata si un pahar de vin rosu. Am dansat pe ritmuri de muzica africana, iar petrecerea a continuat si in 2013.
Pe 2 ianuarie am implinit 31 de ani si a fost una dintre cele mai speciale aniversari din viata mea. Am petrecut ziua pe plaja, balacindu-ma in ocean, dezmierdandu-ma la soare , iar seara am luat cina la unul dintre cele mai frumoase restaurante din zona. Mi-au cantat “la multi ani” valurile oceanului dar si ospatarii africani, avand in fata o prajitura cu branza, sub forma de tort, dar si o lumanare in care am suflat, nu inainte de a-mi pune si o dorinta.
Desi nu mi-am propus sa fac ceva anume de ziua mea, a fost pur si simplu… magic! :)

Gata cu povestile! Acum am sa te las sa urmaresti imaginile. :)

P.S.: Aceste poze sunt de pe Mahe si asa cum ti-am promis, am sa revin cu inca doua posturi legate si de celelalte doua insule, care sunt convinsa ca te vor surprinde la fel de mult cum m-au surprins si pe mine. Ghicesti cu cine ne-am continuat vacanta pe Praslin… ?! :)